Se tavallinen Virtanen : suomalaisen sukunimikäytännön modernisoituminen 1850-luvulta vuoteen 1921 - Paikkala, Sirkka, 1953- (Helsinki : Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, 2004)
Abstract: The ordinary Virtanen : the modernization of the Finnish surname practises from the 1850s to 1921.
Hc2020A
Väitöskirja
Keywords: henkilönnimet; lisänimet; nimenmuutokset; nimistöntutkimus; sukunimet; suomalaiset; suomalaisuusliike; yhteiskuntakehitys; personnamn; binamn; namnändringar; namnforskning; släktnamn; finländare; finskhetsrörelsen; samhällsutveckling; Suomi; Finland; väitöskirjat; doktorsavhandlingar