Vastakohtien meren ristiriitainen sankari : suomalainen merikirjallisuus - oppositioasetelmia ja rajanvetoja - Uola, Kirsi (Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran toimituksia, 2004)
Summary: The contradictory hero of the sea contrasts : Finnish sea literature embodies opposites and literal borderlines.
Keywords: kirjallisuudentutkimus; merikirjallisuus; kaunokirjallisuus; meret; teemat (kerronta); litteraturvetenskap; sjöromaner; skönlitteratur; hav; teman (berättande); Suomi; Finland; genre