Paikalliskulttuurin rakennemuutos : raportti Pohjois-Thaimaan riisikylistä = Structural change in local culture : de-localization and cultural imperialism in rural North Thailand - Sarmela, Matti (Suomen Antropologisen Seuran toimituksia, 1979)
English summary.
Keywords: Acculturation : Thailand : Lampang (Province); Villages : Thailand : Lampang (Province); antropologia; ekologia; kulttuuriantropologia; kulttuuriekologia; kulttuurin muutos; kyläyhteisöt; maaseutu; maatalous; paikalliskulttuuri; perheet; riisi; viljely; väestö; antropologi; ekologi; kulturantropologi; kulturekologi; kulturförändring; bysamhällen; landsbygd; lantbruk; lokalkultur; familjer; ris; odling; befolkning; Lampang (Thailand : Province) : Economic conditions; Lampang (Thailand : Province) : Social conditions; Thaimaa; Thailand