Miten kielestä kerrotaan : kielijuttujen retoriikkaa - Mäntynen, Anne (Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran toimituksia, 2003)
Abstract: Talking about language : the rhetoric of language columns.
Keywords: kielenhuolto; konteksti; metaforat; suomen kieli; tekstianalyysi; tekstilingvistiikka; språkvård; kontext; metaforer; finska; textanalys; textlingvistik; Kielitoimisto; Kotimaisten kielten tutkimuskeskus; kysymys-vastaus -rakenne; lehtikieli