Kansanomaisen ruokatalouden alalta - Talve, Ilmar, 1919-2007. (Helsinki : Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, 1961)
Referat: Beiträge zum volkstümlichen Nahrungswesen.
Keywords: historia; kansatiede; ruoanvalmistus; ruokalajit; ruokaperinne; ruokatalous; suomalaiset; säilöntä; talkkuna; historia; etnologi; matlagning; maträtter; mattradition; mathushållning; finländare; konservering (livsmedel); talkkuna; Suomi; Finland