Deskriptiiviset sanat : määritelmät, muoto ja merkitys - Mikone, Eve. (Helsinki : Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, 2002)
Abstract: Descriptive words : definitions, form and meaning.
Abstrakt: Deskriptiivsed sõnad : määratlused, vorm ja tähendus.
Väitöskirja
Keywords: ekspressiivisyys; leksikologia; onomatopoeettisuus; suomen kieli; variaatio (kieli); viron kieli; äännevaihtelu; expressivitet; lexikologi; onomatopoesi; finska; språkvariation; estniska; ljudväxling; väitöskirjat; doktorsavhandlingar