Läs- och teaterupplevelser : Joe Hill, Små ting till nöje och uppgyggelse, Rättegången mot LeRoi Jones - Hagnell, Viveka (Drama, theatre, film, 1973)
With an English summary.
Keywords: teatterisosiologia; kirjallisuudentutkimus; kirjallisuussosiologia; teatersociologi; litteraturvetenskap; litteratursociologi