"Täällä on oikea Suomenkansa" : körttiläisyyden julkisuuskuva 1880-1918 - Huhta, Ilkka (Suomen Kirkkohistoriallisen Seuran toimituksia, 2001)
Zusammenfassung: "Hier steht das wahre finnische Volk" : das Öffentlichkeitsbild einer finnischen Erweckungsbewegung 1880-1918.
Keywords: 1890-1918; herännäisyys; herätysliikkeet; julkisuus; kirkkohistoria; de väckta; väckelserörelser; offentlighet; kyrkohistoria; Suomi; Finland