Villa Kleineh : kylpylävieraiden kesähuvilasta Alankomaiden residenssiksi = van zomerverblijf voor badgasten tot Nederlandse residentie - Jäppinen, Jere. ([Helsinki] : Helsingin kaupunginmuseo, 2001)
Summary : Villa Kleineh : from a summer villa for spa visitors to the official residence of the Netherlands ambassador.
Teksti suomeksi ja hollanniksi.
Keywords: Kleineh, Louis; Kleineh, Oskar; Vlugt, A. J. Th. van der; alankomaalaiset; rakennukset; diplomaatit; historia; huvilat; kulttuurihistorialliset rakennukset; rakennushistoria; virka-asunnot.; nederländare; byggnader; diplomater; historia; sommarvillor; kulturhistoriska byggnader; byggnadshistoria; tjänstebostäder; Helsinki; Helsingfors; talohistoriikit; byggnadshistoriker