Den nordosteuropeiska rian : en etnologisk undersökning - Talve, Ilmar (Folklivsstudier, 1961)
Zusammenfassung: Die nordosteuropäische Riege.
Keywords: byggnadstradition; lantbruksbyggnader; maatalousrakennukset; rakennusperinne; riihet; rior; Nordeuropa; Pohjois-Eurooppa