Suomi-kuva Venäjän ja EU:n lehdistössä 1990-2000 - Salminen, Esko, 1937-2013. (Helsinki : Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, 2000)
Summary: Finland's new image in Europe in the 1990s : spectacular peak appreances within a low overall profile.
Keywords: EU-länder.; EU-maat.; finlandisering; Finlandsbilden; historia; historia; lehdistö; lehdistökirjoittelu; suomettuminen; Suomi-kuva.; tidningspress; tidningsskriveri; Eurooppa; Europa; Ryssland; Venäjä; 1990-luku.; 1990-talet.