Kylänkierrolta kunnalliskotiin : Savon ja Pohjois-Karjalan maaseudun vaivaishoitotoiminta vaivaishoidon murroskautena 1800-luvun jälkipuoliskolla - Piirainen, Veikko (Helsinki : Suomen historiallinen seura, 1958)
Zusammenfassung.
Väitöskirja
Keywords: fattigvård; köyhäinhoito; doktorsavhandlingar; väitöskirjat