Varpuset ja pääskyset : nuorsuomalaisuus ja Nuorsuomalainen puolue 1870-luvulta vuoteen 1918 - Vares, Vesa (Historiallisia tutkimuksia, 2000)
Summary: The sparrows and the swallows : The Young Finnish Party under the pressure of nationalism, liberalism, democracy, legalism and progress (1877-1918).
Keywords: Nuorsuomalainen puolue; 1870-1918; aatehistoria; historia; autonomian aika; nuorsuomalaisuus; poliittinen historia; puolueet; idéhistoria; autonoma tiden; ungfinskhet; politisk historia; partier; Suomi; Finland