Kulttuuriomaisuuden suojelu osana kriisityötä - Ahoniemi, Anu; Perähuhta, Minna (Publications of the Finnish National Commission for Unesco, 1999)
Summary.
Keywords: Haagin vuoden 1954 yleissopimus; kriisit; kulttuuriperintö; sopimukset; suojelu; Yleissopimus maailman kulttuuri- ja luonnonperinnön suojelemisesta; Haagkonventionen för skydd av kulturegendom i händelse av väpnade konflikter; kriser; kulturarv; avtal; skyddande; Konventionen om skydd för världens kultur- och naturarv; Sopimus kulttuuriomaisuuden laittomasta tuonnista ja viennistä