Kansallisesta kansainväliseksi : tutkimus suomalaisen tieteellisen lehden kansainvälisestä diffuusiosta - Kortelainen, Terttu, 1957- (Oulu : Oulun yliopisto, 1999)
Abstract.
Väitöskirja
Keywords: bibliometriikka; kansainvälisyys; tieteellinen julkaisutoiminta; bibliometri; internationalism; vetenskaplig publikationsverksamhet; Suomi; Finland; väitöskirjat; doktorsavhandlingar