Jordstugor i Sydsverige : den ingrävda bostadens utbredning, form, funktion och konstruktion - Jönsson, Tomas ([Lund] : Gleerup, 1976)
Zusammenfassung.
Keywords: maanalaiset rakenteet; puurakennukset; rakennusperinne; underjordiska konstruktioner; träbyggnader; byggnadstradition; Ruotsi; Sverige; jordstugor; maamajat