Päijät-Häme. 3, Maakunnan perustaminen : miksi ja miten Päijät-Häme tehtiin? - Heinonen, Jouko, 1946-2010.; Päijät-Hämeen liitto ([Lahti] : Päijät-Hämeen liitto : Lahden kaupunki, 1999)
Summary. - Abstract: Why and how was Päijät-Häme created?.
Väitöskirja
Keywords: historia; historia; landskap (administrativa områden); maakunnat; Finland; Päijänne-Tavastland.; Päijät-Häme.; Suomi; doktorsavhandlingar; lokalhistoriker; paikallishistoriat; väitöskirjat