Suomen puolustuskysymys vuosina 1741-1747 ja G. Fr. v Rosenin määrääminen Suomen kenraalikuvernööriksi - Juva, Einar W. (Historiallisia tutkimuksia, 1921)
Deutsches Referat.
Keywords: Rosen, Gustaf Fredrik von, : 1688-1769