Suomen puolustuskysymys ison- ja pikkuvihan välisenä aikana 1721-1741 - Juva, Einar W. (Historiallisia tutkimuksia, 1919)
Deutsches Referat.
Keywords: 1721-1741; historia; puolustus; puolustusvoimat; försvar; försvarsmakten; Suomi; Finland