Harmaat aallot : ympäristönsuojelun tulo Suomeen - Laakkonen, Simo.; Laurila, Sari.; Rahikainen, Marjatta, (1). (Helsinki : Suomen historiallinen seura, 1999)
Summary: Grey waves.
Keywords: historia; jätehuolto; luonnonsuojelu; vesiensuojelu; vesihuolto; ympäristönsuojelu; historia; avfallshantering; naturskydd; vattenskydd; vattentjänster; miljöskydd; Suomi; Finland