Itsemurhien ehkäisyn käytännöt Suomessa : itsemurhien ehkäisyprojektin seuranta ja arviointi - Hakanen, Jari; Upanne, Maila (Raportteja / Sosiaali- ja terveysalan tutkimus- ja kehittämiskeskus, ISSN 1236-0740, 1999)
Abstract: Suicide prevention practices in Finland.
Keywords: Crisis Intervention; Health Promotion; Program Evaluation; Suicide Prevention; ennaltaehkäisy; itsemurha; förebyggande; självmord; Suomi; Finland