Suomen miesvoimistelu- ja urheiluseurat vuoteen 1915 : suomenkielisten miesvoimistelu- ja urheiluseurojen synnystä, perustajien yhteiskunnallisesta koostunnasta ja emäseuroista - Halila, Aimo (Historiallisia tutkimuksia, 1959)
Summary: The early history of Finnish gymnastics and athletics for men.
Keywords: 1800-luku; 1800-talet; gymnastik; historia; sport- och idrottsföreningar; urheilu- ja liikuntaseurat; voimistelu; Finland; Suomi