Kesä Saimaalla : huvilakulttuuria Savonlinnan seudulla - Kauppinen, Eeva-Liisa; Savonlinnan maakuntamuseo (Savonlinnan maakuntamuseo, 1998)
Summary.
Keywords: arkkitehtuuri; elämäntapa; historia; huvilat; kesä; kulttuurihistoria; sosiaalinen elämä; arkitektur; livsstil; sommarvillor; sommar; kulturhistoria; socialt liv; Pihlajavesi (Etelä-Savo : järvi); Saimaa; Pihlajavesi (Södra Savolax : sjö); Saimen; huvilakulttuuri