Karjala : historia, kansa, kulttuuri - Nevalainen, Pekka; Sihvo, Hannes (Helsinki : Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, 1998)
Rezûme: Kareliâ : istoriâ, narod, kul'tura.
Karelia : history, people, culture.
Keywords: aineellinen kulttuuri; kansanlaulut; karjalaiset; karjalan kieli; kulttuuri; ortodoksisuus; väestöhistoria; materiell kultur; folkvisor; karelare; karelska; kultur; ortodoxi; befolkningshistoria; Aunus; Karjala; Tver; Viena; Olonets-Karelen.; Karelen; Tver; Vitahavskarelen