Äes Suomessa : kansatieteellinen tutkimus - Anttila, Veikko (Helsinki : Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, 1968)
Referat: Die Egge in Finnland.
Keywords: kansatiede; maatalous; työvälineet; äkeet; etnologi; lantbruk; arbetsredskap; harvar; Suomi; Finland