Katseita kotimaahan : Suomi, Karjala ja Virolahti Pentti Saarikosken Ruotsin-kauden tuotannossa - Riikonen, H. K. ([Helsinki] : [Suomen kielen seura], 1996)
Zusammenfassung.
Eripainos: Sananjalka 38 (1996).
Keywords: Saarikoski, Pentti, -- 1937-1983.; lyriikka; kalevalamitta; metriikka; kirjallisuudentutkimus; lyrik; kalevalamått; metrik; litteraturvetenskap; Suomi; Finland