Finnishnesses in Sweden : the discursive construction of ethnicity in the landscape of social media - Liimatainen, Tuire, 1987-; Helsingin yliopisto. Humanistinen tiedekunta (Helsinki : University of Helsinki, Faculty of Arts, 2022)
Ruotsin suomalaisuudet : etnisyyden diskursiivinen rakentuminen sosiaalisessa mediassa.
Väitöskirja
Kuvailun perustana verkkoaineisto; nimeke PDF-nimiösivulta (Helda,katsottu 5.3.2023).
Keywords: ruotsinsuomalaiset; suomalaisuus; ryhmäidentiteetti; etniset vähemmistöt; kansalliset vähemmistöt; sosiaalinen media; sverigefinländare; finskhet; gruppidentitet; etniska minoriteter; nationella minoriteter; sociala medier; Ruotsi; Sverige; väitöskirjat; doktorsavhandlingar