Space, place, and the environment in the contemporary Anglophone Indian novel - Sarkar, Barnali (Joensuu : University of Eastern Finland, 2017)
Tila, paikka ja ympäristö nykypäivän englanninkielisessä intialaisessa romaanissa.
Väitöskirja
Internet-yhteys; WWW-selain; Adobe Reader.
Keywords: Ghosh, Amitav, -- 1956-; Adiga, Aravind; Desai, Kiran; Ecocriticism in literature; Anglo-Indian literature; Identity (Philosophical concept) in literature; Postcolonialism in literature; kirjallisuudentutkimus; postkolonialismi; intersektionaalisuus; toiseus; ekokritiikki; identiteetti; kastijärjestelmä; kulttuurimaantiede; sukupuoli; yhteiskuntaluokat; litteraturvetenskap; postkolonialism; intersektionalitet; främmandeskap; ekokritik; identitet (självbild); kastväsen; kulturgeografi; kön; samhällsklasser; India; Intia; Indien; väitöskirjat; doktorsavhandlingar