Kalajoen kahakka : viimeinen kansankapina 1953 - Saari, Juho, 1967-; Suomalaisen Kirjallisuuden Seura (Helsinki : Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, 2022)
Kalajoki clash : the last people's rebellion in 1953.
Julkaistu myös painettuna.
Vertaisarvioitu.
Kuvailun perustana verkkoaineisto; nimeke PDF-nimiösivulta (katsottu 20.10.2022).
Keywords: historiallinen sosiologia; kapinat; kollektiivinen muisti; mikrohistoria; historisk sociologi; kollektivt minne; mikrohistoria; uppror; Kalajoki (kaupunki); Kalajoki (stad); historiallinen mikrososiologia; paikallishistoriat; lokalhistoriker; 1953; 1950-luku.; 1950-talet.