Metsät ja kulttuurinen kestävyys - Paaskoski, Leena; Roiko-Jokela, Heikki; Rikala, Marko (Vuosilusto, ISSN 2343-3531, 2020)
Abstracts.
Keywords: metsäkulttuuri; luontosuhde; kulttuurinen kestävyys; metsävarat; retkeilyreitit; kulttuuriperintö; metsäohjelmat; skogskultur; naturrelation; kulturell hållbarhet; skogstillgångar; naturleder; kulturarv; Hailuoto; Kainuu; Suomi; Karlö; Kajanaland; Finland