Kohtaamisia kentällä : soveltava keskusteluntutkimus ammatillisissa ympäristöissä - Suomalaisen Kirjallisuuden Seura; Nissi, Riikka; Simonen, Mika, 1974-; Lehtinen, Esa, 1969-; Arminen, Ilkka, 1963- (Helsinki : Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, 2021)
English abstract.
Vertaisarvioitu.
Artikkelien kirjoittajat: Ilkka Arminen ja 23 muuta.
Toimittajat myös kirjoittajia.
Kuvailun perustana verkkoaineisto; nimeke EPUB-nimiösivulta.
tapaustutkimus
Keywords: keskustelunanalyysi; diskurssianalyysi; soveltava tutkimus; kielellinen vuorovaikutus; sosiaalinen vuorovaikutus; ammattilaiset; keskustelu; vuorovaikutus; työympäristö; sosiaalihuolto; terveydenhuolto; asiakkaat; opetus; koulutus; opiskelijat; asiantuntijaorganisaatiot; työyhteisöt; samtalsanalys; diskursanalys; tillämpad forskning; språklig interaktion; social interaktion; professionella; samtal; växelverkan; arbetsmiljö; socialvård; hälso- och sjukvård; kunder; undervisning; utbildning; studerande; expertorganisationer; arbetsgemenskaper