Early English Books Online - EEBO - Chadwyck-Healey (Bell & Howell Information and Learning, 1999)
Sisältää englannin kielellä julkaistuja teoksia vuosilta 1475-1700 digitoituna kuvamuodossa. --- UUTTA! Nyt myös valikoima (tulossa yhteensä 25000) tekstejä haettavana kokotekstinä, ei vain kuvamuodossa.
Keywords: English newspapers : Databases; Early printed books : Databases; English imprints : Databases; English literature : Databases : Early modern, 1500-1700; Literature; englanninkielinen kirjallisuus; englannin kieli; historia; kirjallisuudentutkimus; litteratur på engelska; engelska; litteraturvetenskap; English; history