Utrikes- och säkerhetspolitikens historia från 1800 till idag : en studie kring svenska och nordiska perspektivförskjutningar - Rydeberg, Göran; Hans Blix centrum vid Stockholms universitet (Skriftserien för Hans Blix centrum för de internationella relationernas historia vid Stockholms universitet, ISSN 2003-7651, 2020)
I denna bok systematiseras och analyseras den forskning som bedrivits om svensk och nordisk utrikes- och säkerhetspolitik.
Keywords: Utrikespolitik : historia; Säkerhetspolitik : historia; Utrikespolitik : forskning; Säkerhetspolitik : forskning; Norden