Joulun toivelaulukirja - Heikkilä, Olli, 1942-; Kuusisto, Ilkka, 1933-; Nieminen, Ari (kustannuspäällikkö) (Helsingissä : Kustannusosakeyhtiö Otava : F-Kustannus, 2016)
183 kappaletta.
Musiikin esityskokoonpano: lauluääni.
Sanat: suomi, ruotsi, englanti, saksa.
Keywords: joululaulut; kokoomateokset; laulukirjat