Balsamia - Uusi Ääni; Ainassaari, Jorma; Ainassaari, Kaisu; Anias, Outi; Collins, Katja; Hekkala, Tommi; Huotarinen, Johanna; Hyvärinen, Tytti; Kallio, Kirsti; Kangosjärvi, Hanna; Leskelä, Ekku; Marttila, Arto; et al. ([Oulu] : Uusi Ääni, 2015)
12 kappaletta.
Let my light shine bright ; Balm in Gilead ; Tulkoon tie sinua vastaan ; Neitsyt Marian ilmestysjuhlan tropari ; Totisesti on kohtuullista ; Hyvyyden voiman ihmeelliseen suojaan ; Armolaulu (Armo riittää) ; Kevätilta ; Pyhä Henki hiljainen ; Kiitoslaulu ; Näin ympäröoit minua, Herra ; Amazing Grace.
Uusi Ääni (sekakuoro): Kaisu Ainassaari, Outi Anias, Hanna Kangosjärvi, Merja Simojoki, Kati Vitikka, Outi Äärelä, Katja Collins, Johanna Huotarinen, Tytti Hyvärinen, Kirsti Kallio, Vuokko Marttila, Kaija Muraja, Jorma Ainassaari, Ilkka Simojoki, Matti Vitikka, Tommi Hekkala, Ekku Leskelä, Arto Mattila, Martti Mäntyvaara, Taru Pisto (johtaja).
Keywords: hengelliset laulut (kristinusko)