Ihmeitä sattuu - Läntinen, Tommi, 1959-; Sony Music Entertainment Finland (2009-) ([Helsinki] : Sony Music Entertainment Finland Oy, 2015)
1 kappale.
CD-R-levy.
Julkaisussa teksti: For promotional use only, not for sale.
Läntinen, Tommi (lauluääni), yhtye.
[Äänite].
Keywords: Läntinen, Tommi, -- 1959- -- singlet; rock