Vanavanemate viisivakk = 29 vanavanemate koolilaulu lastekoorile ja kahele plokkflöödile ad libitum = The grandfather's chest of tunes : lastekoorile = for children's choir - Tormis, Veljo, 1930-2017; Tormis, Veljo, 1930-2017; Tormis, Veljo, 1930-2017 (Helsinki : Fennica Gehrman, 2010)
29 kappaletta.
Sanat: viro, englanti.
Kappaleet luetteloitu alkuperäisen julkaisun yhteydessä
[Nuottijulkaisu]
Keywords: estniska; viron kieli; lastenlaulut; kuoromusiikki; laulukirjat; nuottijulkaisut; barnvisor; körmusik