[Sic] - Snekka (yhtye); Anttila, Tarmo; Hyväluoma, Tero, 1984-; Luomala, Markus; Rauhala, Tuomas; Seikkula, Olli; Tyni, Matias ([Veteli] : Lusti Music & Arts, 2008)
12 kappaletta.
Snekka (yhtye): Tero Hyväluoma (viulu, alttoviulu), Markus Luomala (harmonikka, Viipurin kravatti raidalla 1), Olli Seikkula (sähkö- ja akustinen kitara), Tarmo Anttila (bassokitara, kontrabasso), Tuomas Rauhala (rummut, lyömäsoittimet, piano raidalla 3). - Lisäksi: Matias Tyni (kosketinsoittimet raidoilla 2, 5, 7, 8, 10 ja 12) - Muut avustavat muusikot lueteltu kappaleittain.
Keywords: kansanmusiikki; maailmanmusiikki; folkmusiikki