Joulu sydämessäni - Kallonen, Leena; Hietala, Heikki; Jalonen, Jari; Sinisalo, Teresa ([Kustannuspaikka tuntematon] : [kustantaja tuntematon], 2002)
14 kappaletta.
Leena Kallonen (lauluääni). - Muusikot: Heikki Hietala (piano), Teresa Sinisalo (viulu), Jari Jalonen (kitara).
Keywords: Kallonen, Leena -- albumit; esitykset; valikoimat; joululaulut