Con amore - Kalborrek, Viktor, 1949-2007; Copacabana Trio; Discophon ([Kustannuspaikka tuntematon] : Discophon, 1975)
12 kappaletta.
That's amore ; Onni hymyilee ; Neiti Sievänen ; Gigolo ; Se onko kyllä, se onko ei ; Lili Marlene ...
Viktor Kalborrek (lauluääni), The Copacabana Trio (yhtye).
Julkaistu myös C-kasettina.
Keywords: viihdemusiikki