Kuvia. - Inheritance (Riihimäki : Inheritance, 1999)
5 kappaletta.
Kappaleiden sanat (suomi) tekstiliitteessä.
Cop. Inheritance.
Inheritance: Jussi (lauluääni, kitara), Ville (kitara, lauluääni), Jaska (basso, lauluääni), Bååbbå (rummut).
Keywords: gospelrock