Matkalla tuntemattomaan. - Pelle Miljoona, 1955-; Kumpula, Vexi; Piesnack, Stefan; Taskinen, Ari, 1959-2024; Varonen, Tumppi, 1956-; Pelle Miljoona Oy; Siboney ([Helsinki] : Siboney, 1992)
11 kappaletta.
1. Aika ; 2. Matkalla tuntemattomaan ; 3. Vapauden huuto ; 4. Sodassa maailmaa vastaan ; 5. Minä ja kosminen tyttöni ; 6. En ole hullu ; 7. Vain unelmilla on siivet ; 8. Aion unelmoida läpi elämän ; 9. Ääni pimeydestä ; 10. Berliini ; 11. Se elää.
Alkup. julk. 1981.
Pelle Miljoona Oy (yhtye). - Yhtyeen jäsenet: Pelle Miljoona (lauluääni). Ari Taskinen (kosketinsoittimet, ym). Tumppi Varonen (rummut, lauluääni raidoilla 4, 9). Vexi Kumpula (bassokitara). Stefan Piesnack (kitara).
Puuttuu JYKin kokoelmasta
Keywords: rock; punk rock