Aleksis Kiven metsä : lauluja entisistä ajoista. - Ajopuut (yhtye); Eskola, Liisa, 1953-; Kivikataja, Tuomas; Forsström, Tiia, 1974-; Launis, Antero; Leskelä, Elina; Logren, Johanna; Ojanperä, Ilkka, 1957-; Rahikainen, Esko, 1942-; Ristola, Pekka; Salo, Tapio, 1948-2010; Uitto, Juha; et al. (Helsinki : Aleksis Kiven seura, 1991)
17 kappaletta.
Ajopuut (yhtye): Liisa Eskola (lauluääni raidoilla 3, 7, 12, 16; kitara), Tuomas Kivikataja (rummut), Tiia Lampela (lauluääni raidoilla 7, 12, 13, 16; sello), Antero Launis (lauluääni raidoilla 3, 6, 9, 11, 15, 17; mandoliini, kitara), Elina Leskelä (harmonikka), Johanna Logren (lauluääni raidoilla 7, 10, 12, 13, 16; kaksirivinen harmonikka), Ilkka Ojanperä (lauluääni raidoilla 2, 4), Esko Rahikainen (lauluääni raidalla 2), Pekka Ristola (lauluääni raidoilla 1, 2, 5, 8, 10, 12, 14; piano, kitara), Tapio Salo (kontrabasso), Juha Uitto (huilu, bassokitara raidoilla 7, 16), Hannu Wager (kitara).
Keywords: Ajopuut -- albumit; laulelmat