Tulenliekki : unohtumattomat laulut 2 - Kärki, Toivo; Heikkilä, Olli; Leskelä, Ari (Unohtumattomat laulut, 1995)
81 kappaletta.
Keywords: tangot (sävellykset); valssit (sävellykset); jenkat (sävellykset); Suomi; foxtrotit (sävellykset); beguinet (sävellykset)