Sininen ja valkoinen : suomalaisten rakkaimmat sävelmät 1917-1992 - Hakasalo, Ilpo, 1937-2006 (Espoo : Fazer musiikki, 1992)
120 kappaletta.
Soitinnus: kosketinsoitin, sointumerkit.
Sanat: suomi, ruotsi.
[Nuottijulkaisu]
Keywords: iskelmät; laulelmat; laulut; rillumareimusiikki; isänmaallinen musiikki