Tiede ja yhteiskunta : Suomen Historiallinen Seura ja historiantutkimus 1800-luvulta 2010-luvulle - Karonen, Petri; Antikainen, Marjo-Riitta; Suomalaisen Kirjallisuuden Seura (Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran toimituksia, ISSN 0355-1768, 2019)
Science and society : the Finnish Historical Society and historiography from the 19th century to the 2010s.
Keywords: Suomen historiallinen seura; Suomalaisen Kirjallisuuden Seura : Historiallinen Osakunta; tieteelliset seurat; historiantutkimus; historiantutkijat; tutkimustyö; julkaisutoiminta; kansainvälinen toiminta; yhteiskuntasuhteet; tiedepolitiikka; historiapolitiikka; historia; Suomi