Minä, tila, tunne : näkökulmia kalevalamittaiseen kansanlyriikkaan - Timonen, Senni, 1944-; Suomalaisen Kirjallisuuden Seura (Helsinki : Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, 2004)
Abstract: Self, space, emotion : aspects of Kalevala-metre folk lyric.
Väitöskirja
Keywords: minä; tunteet; kansanrunot; lyriikka; tila; kansanrunous; Inkeri; Pohjois-Karjala