Eriarvoisuus, valistuksen lupaus ja rasismi - Väyrynen, Kari; Rantonen, Eila; Tiainen-Anttila, Kaija; Jokisalo, Jouko; Isaksson, Pekka; Suomen historiallinen seura (Historiallinen arkisto, ISSN 0073-2540, 1999)
Summary: Inequality, the enlightenment and racism.
Keywords: valistuksen aika; rasismi; suvaitsemattomuus; ihmisoikeudet; eriarvoisuus; tasa-arvo; historia; rodut; teoriat; ihmiskuva