Marja-Liisa Vartion kertomataide - Särkilahti, Sirkka-Liisa, 1941- (Tampere : Tampereen yliopisto, 1973)
Summary: The narrative art of Marja-Liisa Vartio.
Väitösk. lisäksi 1 irtol.
Väitöskirja
Keywords: Vartio, Marja-Liisa, -- 1924-1966.; Vartio, Marja-Liisa.; väitöskirjat