Sydsvenska möbelsnickare : 1700-tal och tidigt 1800-tal - Söderström, Rose-Marie. (Lund : Signum, 2003)
Karlshamn, se särskilt s. 42-116.
Keywords: 1700-luku; 1800-luku; huonekalut; taidehistoria; taideteollisuus; Möbelkonst -- historia -- 1700-talet -- 1800-talet; Möbelkonst -- historia -- 1700-talet -- 1800-talet -- Sverige -- Skåne; Möbelsnickare -- historia -- 1700-talet -- 1800-talet; Möbelsnickare -- historia -- 1700-talet -- 1800-talet -- Sverige -- Skåne; Ruotsi -- Karlshamn; Ruotsi -- Landskrona; Ruotsi